emdrHulp tijdens traumabehandeling

In behandeling gaan is een grote stap. Eenmaal gestart is het niet voor iedereen even makkelijk om het ook vol te houden.  Dat is afhankelijk van draagkracht en draaglast, maar ook van doorzettingsvermogen en hulp van anderen.  Soms kan het fijn zijn dat er iemand is die je blijft motiveren tijdens de behandeling. Een persoon, die er ook daarna voor je is. Iemand om je op te vangen, met wie je even kunt appen op momenten dat je het moeilijk hebt.

Ambulant hulpverlener

In sommige gevallen kan dat prima door een partner, vriend of familielid. Het kan ook gebeuren dat je de mensen om je heen overvraagt. De reden kan zijn dat  diegene te dicht bij je staat om je goed te kunnen steunen.
Er kunnen ook situaties zijn dat je er echt helemaal alleen voor staat. In verschillende situaties kan een ambulant hulpverlener, dan uitkomst bieden.

individuele begeleiding en groepsbegeleiding

Mijn praktijk richt zich op individuele begeleiding en groepsbegeleiding vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid en tevens ook vanuit mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening aan mensen vanuit verschillende culturen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.